SHAPE SHAKE NUTRITECH

€ 20,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!


SHAPE SHAKE


Shape shake is een eiwitshake van hoge kwaliteit die je een lang vol gevoel zal geven. Shape Shake multi-source eiwitmengeling bevat melkeiwit en proteïne-isolaat.

Melkeiwitten hebben alle 9 essentiële aminozuren die mensen nodig hebben en zijn biologisch beschikbaar.

Shape Shake is meer dan alleen een geweldig smakend eiwit, het bevat ook C.L.A, taurine, carnitine en vezels. C.L.A. (Conjugated Linoleic Acid) behoort tot de omega-familie van vetzuren, die vitale functies in het lichaam vervullen, kan gunstig zijn in tal van gezondheidsproblemen, waaronder hartaandoeningen en kanker, en kan lichaamsvet verminderen.

Taurine is het aminozuur van angstbeheersing en stressmanagement omdat het cortisol verlaagt en mensen beter helpt om te slapen. Het verbetert ook de atletische prestaties en reactietijd, waardoor het nuttig is voor atleten.


Het ondersteunt de gezondheid van insuline, kan diabetes helpen voorkomen en verhoogt de energieproductie. L-Carnitine is een voedingsstof die het lichaam helpt vet af te breken en het in energie om te zetten. Het verhoogt ook de activiteit van bepaalde zenuwcellen in het centrale zenuwstelsel. L-Carnitine is een aminozuur dat van natura wordt geproduceerd door het lichaam in de lever en de nieren en wordt opgeslagen in de skeletspieren, het hart, de hersenen en het sperma.

Vezels kunnen helpen het totale cholesterolgehalte in het bloed te verlagen door lipoproteïne met lage dichtheid of "slechte" cholesterolwaarden te verlagen en hebben de neiging om een ​​maaltijd groter te laten aanvoelen en langer te blijven hangen, zodat je langer vol blijft.

De romige Shape Shake van Nutritech bevat heel weinig suiker, het mengt gemakkelijk en smaakt ongelooflijk!

Met slechts 102 calorieën per portie, kunt u genieten van uw shake met een zuiver geweten. Gecombineerd met een goed dieet en oefeningen, helpt Shape Shake je om je doelen te bereiken.