BLACK BURN MICRONIZED

€ 19,90
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!


Black BurN MICRONIZED


Ben je klaar om strakke buikspieren te krijgen ?


Deze nieuwe formule is een krachtige nieuwe toevoeging aan de afslankfamilie van Black Burn.

Het is een aanvulling op de klassieke versie van Black Burn en Black Burn STIM-Free. Black Burn Micronized is een unieke formule die de belangrijkste ingrediënten bevat, ondersteund door wetenschappelijke studies.

Wij brengen u alleen de beste ingrediënten, voor het beste resultaat! Deze formule bevat ketonen. Ketonen worden gebruikt door professionele atleten om op tijd in topvorm te komen voor wedstrijden. Het is een van de populairste nieuwe ingrediënten op de markt. Ongeëvenaarde thermogene ervaring.


Maar er is meer, onze Black Burn Micronized bevat een nooit eerder vertoonde combinatie van 10 ingrediënten om je stofwisseling te versnellen.

Naast de eerder genoemde ketonen bevat het garcinia cambogia extract, choline, ginseng, verschillende soorten thee, guarana en peper extracten. In tegenstelling tot de andere afslankproducten in ons assortiment, wordt Black Burn Micronized niet geleverd in capsules maar in de vorm van poeder (5 gram doses), die je oplost in een glas water.

Het grote voordeel van poeder is dat het product sneller door het lichaam wordt opgenomen. Een deel van de extracten neem je zelfs op via je gehemelte! Hierdoor kunt u Black Burn Micronized binnen een paar minuten voelen werken.

Naast het snelle effect, is het gemakkelijker om een ​​dosis op te splitsen als deze in poedervorm wordt geleverd (zoals een halve dosis 's avonds om u te helpen slapen).


Black Burn STIM-Free highlights Bevat nieuw super ingrediënt:

ketonen Geavanceerde thermogene formule voor gewichtsverlies Krachtige snijmatrix in poedervorm Helpt de vetstofwisseling te verhogen Onderdrukking van eetlust

Black Burn Micronized is zo krachtig dat je nooit meer dan één schepje per portie mag nemen.

Dit is onze ultrageconcentreerde en handigste Black Burn-formule ooit. Ontworpen om uw lichaam te helpen snel vet te verminderen!