VEGAN QUAMTRAX

€ 14,95
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!


VEGAN PROTEIN QUAMTRAX


Vegan Protein van Quamtrax Direct, biedt voedingsondersteuning voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, niet-zuivel vegetarische eiwitbron , bevat een uitgebalanceerde combinatie van erwteneiwit en rijstproteïne, met een toevoer van essentiële aminozuren voor een betere ondersteuning bij de eiwitsynthese.

Erwteneiwit is zeer biologisch beschikbaar, bevat geen gluten, heeft uitstekende spijsverteringseigenschappen, is koolhydraatarm en bevat geen toegevoegde suikers, al deze eigenschappen maken het vergelijkbaar met wei-eiwit.

Rijstproteïne is geïsoleerd om koolhydraten en eiwitten te scheiden, wat resulteert in een hoogwaardig plantaardig proteïnepoeder, dat veel essentiële aminozuren en aanzienlijke hoeveelheden vitamines en mineralen bevat.

Door beide bronnen te combineren, hebben we een compleet profiel van plantaardige eiwitten, een uit peulvruchten en een uit granen, met een hoge biologische waarde gecreëerd die unieke gezondheidsvoordelen bieden, beide eiwitten vullen hun aminozuurprofielen perfect aan, bevatten geen gluten, zijn licht verteerbaar, hebben een langer verzadigend effect, weinig lactose en cholesterolvrije koolhydraten.

Als u op zoek bent naar een duurzaam 100% vegetarisch eiwitsupplement in uw dieet, dan is dat een echt alternatief voor Quamtrax Direct's vegan wei-eiwit, en het is verkrijgbaar in twee heerlijke smaken.

INHOUD: 500 GRAM

SMAKEN: VANILLE KANEEL, EN CHOCO


Hoe te gebruiken:

Los 1 service op in 250-300 ml water.