TESTEK QNT

€ 36,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!TESTEK QNT


Testek bevat alle natuurlijke ingrediënten die in synergie werken met hormonen die van nature in het lichaam aanwezig zijn om spieropbouw, vet verbrandende effecten, testosteronniveau en groei te optimaliseren. Dit voedingssupplement helpt je sportprestaties en stimuleert je libido aanzienlijk. Door zijn complexe en rijk gedoseerde formule wordt er aanbevolen om de voorgeschreven doses niet te overschrijden.


Testek is 100% natuurlijk en veilig voor je lichaam. Exclusief voorbehouden voor mannen tussen 20 en 60 jaar. De meervoudige stimulerende en heilzame effecten worden vanaf de eerste inname gevoeld. Dit voedingssupplement, een natuurlijke testosteronbooster, helpt je om je zelfvertrouwen te vergroten en dus je prestaties tijdens trainingen te verbeteren.


Testek voorziet het lichaam van de voedingsstoffen die het nodig heeft om een ​​optimaal testosteronniveau te behouden. Dit helpt de viriliteit te vergroten, maar vermindert ook de vermoeidheid en verbetert het uithoudingsvermogen. Dit voedingssupplement heeft ook invloed op de spiergroei. Er is inderdaad een directe relatie tussen een verhoogd testosterongehalte in het lichaam en een betere spiergroei alsook verbeterde atletische prestaties.

Testosteron heeft inderdaad veel deugden. Dit hormoon zal met name helpen stress en angst te verminderen en een betere slaapkwaliteit te bevorderen. Dit bevordert een optimale groeiomgeving voor de spieren. Naast het beïnvloeden van de kwaliteit van het menselijk zenuwstelsel, zal testosteron ook fysieke en seksuele energie stimuleren en de productie van bloedcellen in het metabolisme stimuleren. Dit hormoon, dat wordt beschouwd als dat van uithoudingsvermogen, kracht en vitaliteit, is bijna 8 keer meer aanwezig bij mannen dan bij vrouwen. Als anabool hormoon helpt testosteron bij spierhypertrofie en is het daarom enorm populair in de context van bodybuilding.

Er wordt ook aangenomen dat de tribulus terrestris in Testek een natuurlijke anabole rol speelt door het uithoudingsvermogen en de spiermassa te vergroten ten koste van de vetmassa.


Testek heeft een verrijkte en complexe formule die de productie van testosteron door middel van meerdere ingrediënten zal helpen verhogen. Componenten zoals tribulus terrestris en fenegriek-extract zijn krachtige stimulatoren van dit hormoon. De laatste is erg populair op het gebied van sport en meer in het bijzonder bij bodybuilding vanwege de vele gunstige effecten op spiergroei en energie in het algemeen. Het geeft meer volume en kracht aan de spieren door de spiervezels te verdikken. Daarnaast remt het de ontwikkeling van vetmassa af en is het dus zeer nuttig in de droge fase. Ten slotte staat testosteron ook bekend om zijn positieve effecten op de geest. Het helpt je om meer gefocust te zijn, meer zelfvertrouwen te krijgen en daardoor kun je meer openbloeien, of het nu in training is of in het dagelijks leven.


Bovendien is het onmogelijk om over testosteron te praten zonder te verwijzen naar de stimulerende effecten op libido en seksuele energie. Effectief bij erectiestoornissen, verminderd seksueel verlangen of hormonale onevenwichtigheden, is testosteron het mannelijke hormoon bij uitstek. Met zijn gunstige effecten op het libido, de geestelijke gezondheid en spiergroei, zal Testek u helpen bij uw meest intensieve trainingen en uw seksuele en sportprestaties verbeteren.


GEBRUIK:

Neem 4 capsules met water 's morgens of 's avonds