STIM JUNKIE

€ 21,90
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!


Stim Junkie Stacker2 Europe

U.S.A. IMPORT


Stim Junkie is een van de krachtigste energizers die er zijn . Samengesteld met gepatenteerde ingrediënten zoals Zynamite® en EnXtra® (in combinatie met cafeïne) zorgt het voor een stevige en langdurige energieboost.

Of je neemt Stim Junkie voor je studie, voor sport of tijdens een avondje uit: u bent altijd verzekerd van zowel een cognitive boost en een energieke boost .


INHOUD: 100 caps


Waarschuwing

Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerd dieet. Dit product moet worden gebruikt in combinatie met een verstandig dieet en trainingsprogramma voor de beste resultaten. Bewaar op een koele, droge plaats en buiten bereik van kinderen. Dit product is niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar. Dit product is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van welke ziekte dan ook. Hoog cafeïnegehalte (80 mg per capsule, maximaal 400 mg per dag). Overschrijd nooit de aanbevolen dosis (maximaal 3 capsules per portie). Gebruik geen andere producten die cafeïne bevatten tijdens het gebruik van dit product (bijvoorbeeld koffie). Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Raadpleeg een deskundige als u ook andere supplementen en stimulerende middelen zoals cafeïne of een monoamineoxidaseremmer (maoi) gebruikt. Gebruik dit product niet als u hart- of vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen heeft. Vervaldatum (exp) en batchnummer worden onderaan dit product weergegeven.