STACKER 2 EPHEDRA FREE U.S.A.

€ 24,95
0%
€ 24,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!STACKER 2 EPHEDRA FREE


Stacker 2 Ephedra-vrij is een onderdeel van de afslanksupplementlijn, ontwikkeld door NVE Pharmaceuticals.

Deze formule is al bijna 20 jaar op de markt en is in die tijd niet veranderd: gewoon omdat het werkt en voldoet aan de behoeften van gebruikers die op zoek zijn naar een vetverbrander die niet te krachtig is, maar toch effectief is. Als u op zoek bent naar iets sterkers, bekijk dan onze Stacker 4 of Black Burn.

Op het moment dat de samenstelling van Stacker2 Ephedra-vrij werd ontwikkeld, was dit een uniek product dat effectieve vetverbranding mogelijk maakte zonder onplezierige bijwerkingen, zoals nervositeit. In de tussentijd is er veel veranderd en zijn krachtigere versies van Stacker ontwikkeld. Toch is dit product nog steeds net zo populair als ooit en is het al vele jaren een van de meest succesvolle formules in de Verenigde Staten.

Dit Stacker 2-product bevat Tri-GuggLyptoid3 Complex, een unieke blend die verantwoordelijk is voor de belangrijkste gewichtsverlieseffecten van dit product. De toegevoegde cafeïne geeft je meer energie, net als colanoot, yerba mate en gymnema.

De combinatie van energie verhogende ingrediënten, Tri-GuggLyptoid3 Complex en antioxidanten zijn perfect voor iedereen die slechts een beetje hulp nodig heeft van een kruidensupplement om af te vallen of energie te krijgen.