PROTEIN JOY BAR QNT VANILLE

€ 29,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!


PROTEIN JOY BAR QNT


Ontdek de lekkerste eiwitrepen. PROTEIN JOY is een echt chocolade genot dat zal deugd doen aan uw smaakpapillen terwijl deze een zeer grote hoeveelheid eiwitten aanbrengt. Bovendien is een van de grootste troeven de zeer lage concentratie suikers. Met een handig formaat dat het gemakkelijk maakt om ze overal mee naartoe te nemen en zijn 3 absoluut heerlijke smaken zal PROTEIN JOY je in een hap verleiden.

Je zal verrast zijn om te ontdekken hoe lekker een eiwitreep kan zijn! Je lichaam respecterend, kan je deze conusmeren zonder enig schuldgevoel. Ideaal voor gewichtsbeheersing en eiwitrijk om de spiertonus te helpen. Laat je verleiden en laat PROTEIN JOY je overtuigen.


PROTEIN JOY HEEFT EEN ZEER HOOG EIWITGEHALTE

PROTEIN JOY biedt tot 38% hoogwaardige eiwitten per reep! Dankzij deze gezonde traktatie, zal je geen moeite meer hebben met het voeden van uw spieren na intensieve training of gedurende de dag. Zorg ervoor dat je een hoogwaardige eiwitinname krijgt met slechts een paar lekkere hapjes!

Elke atleet die hard traint moet zijn spieren voeden met een hoge eiwitinname om deze goed te onderhouden en de ontwikkeling te bevorderen. Spiervezels die beschadigd zijn tijdens de training gebruiken eiwitten om schade te herstellen en weer op te bouwen en daardoor meer massa krijgen. Als u het sedentaire type bent, zal het eiwit helpen uw spieren stevig te houden.

PROTEIN JOY: EEN SUIKERARME REEP

PROTEIN JOY repen bevatten slechts 2,2 g suiker! Deze eigenschap maakt het een ideaal product voor alle mensen die willen afslanken met een dieet dat suikers beperkt. Ze kunnen ten volle profiteren van het eiwitgehalte van deze heerlijke reep, terwijl de inname hoeveelheid suikers onder controle blijft. Altijd al gedroomd om van een snack met plezier te genieten en dit zonder schuldgevoel? Nu is het de realiteit!

PROTEIN JOY IS VERKRIJGBAAR IN 3 HEERLIJKE SMAKEN

Met de PROTEIN JOY repen kan je een lekkere proteïne snack verorberen zonder je schuldig te voelen! Beschikbaar in drie verschillende smaken ! Kies je favoriet: Cookie Caramel, Cookie Cream of Vanilla en geniet van een echt moment van eiwitplezier. Met zijn chocolade coating en knapperige textuur, is het eten van een eiwitreep nog nooit zo leuk geweest!


PROTEIN JOY: EEN PRAKTISCHE BAR

Elke doos bevat 12 individueel verpakte repen van 60g. PROTEIN JOY is gemakkelijk om overal mee te nemen. Stop ze in je zak of tas en wees klaar om op elk moment na je training heerlijke eiwitten te consumeren.