PRO SHAKE

€ 89,95
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

PRO SHAKE NUTRISPORT


Pro Shake bestaat uit Calcium Caseïnaat en wei-eiwit en het koolhydraat dextrose en ondersteunt spiergroei en spierherstel. Een heerlijke shake met een voortreffelijke smaak.

De shake biedt een breed spectrum met essentiële en niet essentiële aminozuren. Een zeer populaire shake in de sportscholen.


Calcium Caseïnaat is een geweldige eiwitbron en wordt ook gewonnen, net als wei eiwit, uit melk. Calcium Caseïnaat heeft lange aminozuurketens, hierdoor duurt het langer voordat het lichaam de caseïne heeft opgenomen, ongeveer 6 tot 8 uur. Hierdoor is caseïne een vorm van eiwit dat zeer geschikt is om voor het slapen in te nemen. De combinatie in deze shake van snelle en langzame opname van eiwitten zorgt er voor dat je lichaam direct profijt heeft en een lange periode van aanvoer van eiwitten aan de spieren.

Emmer bevat 4000gram smaakvolle eiwit poeder


Meng 25 gram met 300 ml water of (magere) melk en neem dit direct na de training.

Voedingssupplementen moeten worden gebruikt als onderdeel van een gezonde levensstijl en niet worden gebruikt als substituut voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Goed gesloten bewaren op een droge en koele plaats. Buiten bereik van kinderen houden.