OMEGA 3 NUTRITECH

€ 12,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!


NUTRITECH OMEGA 3


NUTRITECH Omega 3 is een onmisbaar voedingssupplement voor een gezond lichaam!

Nutritech Omega 3 is een groep onverzadigde vetzuren. Het ondersteunt de doorstroming, is goed voor het cholesterolgehalte, het concentratievermogen, de huid en het zenuwstelsel, en het houdt spieren en gewrichten soepel.

Deze essentiële vetzuren kan het lichaam niet zelf aanmaken, maar ze vervullen wel een aantal voorname functies in het lichaam. Helaas komen ze te weinig voor in het westerse dieet. Naast een gezonde voeding met voldoende plantaardige omega 3-vetzuren en vette vis, kan eigenlijk alleen therapeutisch ingewerkt worden met omega 3-vetzuren in de vorm van visolie. De belangrijkste omega 3-vetzuren zijn: a-linoleenzuur (ALA of LNA), eicosapentaeenzuur (EPA), docosohexaeenzuur (DHA).


Hart- en vaatstelsel:

Er zijn diverse wetenschappelijke onderzoeken die tot de conclusie komen dat visoliesupplementen (die EPA en DHA bevatten) het ongunstige LDL cholesterol en de triglyceridengehaltes verlagen.


Hersenfuncties:

Het zenuwstelsel heeft, van alle weefsels in het lichaam, het hoogste vetpercentage en ongeveer 8% van de hersenen bestaat uit omega 3-vetzuren. Om deze reden worden omega 3-vetzuren bij diverse psychische aandoeningen ingezet , zoals onder andere: agressie, klinische depressie, bipolaire stoornis, dementie en de ziekte van Alzheimer.


Auto-immuunziekten:

Vanwege de anti-inflammatoire eigenschappen van omega 3-vetzuren zijn deze vetzuren ook onderzocht in de context van ontstekingsziekten en auto-immuunziekten (zoals de ziekte van Crohn en reumatoïde artritis). De gunstige effecten van omega 3-vetzuren op reumatoïde artritis zijn inmiddels aangetoond. Producten op basis van omega 3 werken ontstekingsremmend. Het remt de vermeerdering van adipocyten (cellen die de ophoping van vetten regelen).

Omega 3 kan de prestaties verbeteren door een betere doorbloeding van de spieren, wat betekent: meer zuurstof, meer afvoer van afvalstoffen en minder verzuring !

Nutritech Omega 3 bevat talrijke eigenschappen die zorgen voor een gezonder lichaam !


Gebruik: Neem 3x per dag 1 soft gel voor de maaltijd