JOINT SUPPORT NUTRITECH

€ 19,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!


Joint support NUTRITECH


Nutritech Joint Formula

GEZONDE AANHECHTINGEN, STERKE BEENDEREN


Nutritech heeft een superieur product geformuleerd dat 3 voedingsstoffen bevat voor drievoudige gewrichtsondersteuning: MSM, Glucosaminesulfaat en Chondroïtinesulfaat. Deze 3 voedingsstoffen werken samen om de gewrichtspijn te verlichten en de gezondheid van gewrichten en bindweefsel te ondersteunen.


MSM
MSM (methyl-sulfonyl-methaan) is een van nature voorkomende bron van zwavel die nodig is voor een optimale gezondheid van het bindweefsel en gezamenlijke ondersteuning.


GLUCOSAMINE SULFATEN
Glucosaminesulfaat wordt aangetroffen in het vocht rond onze gewrichten en is volledig natuurlijk. Glucosamine speelt een vitale rol bij het opbouwen van kraakbeen. Dit flexibele, rubberachtige weefsel functioneert als opvulling, een kussen voor botten en gewrichten. Gezamenlijk kraakbeen vereist glucosamine en zwavel moet worden opgenomen in kraakbeen om het te maken en te repareren. Glucosamine speelt een cruciale rol bij het opnemen van zwavel in kraakbeen. Naarmate we ouder worden, dalen glucosaminegehalten, wat kan leiden tot een uiteindelijke verslechtering van de gewrichten.


CHONDROITIN SULFATE
Chondroïtinesulfaat is een natuurlijke stof die wordt aangetroffen in het kraakbeen en die verschillende belangrijke functies vervult om het kraakbeen gezond te houden. Het trekt water aan, inclusief voedingsrijke vloeistof in kraakbeen. Een gebrek aan water in het kraakbeen kan uitdroging, pijn en verlies van voedingsstoffen in de gewrichten veroorzaken.


Ingrediënten:


Methyl-sulfonyl methaan (MSM), glucosamine sulfaat, chondroitin sulfaat, magnesiumstearaat, colloïdale silicium.


Aanbevolen gebruik:

Als voedingssupplement innemen 1 capsule, èèn of tweemaal dagelijks met een glas water.