HAYABUSA IRONMAN MARVEL BOXINGGLOVES

€ 329,00
-16%
€ 275,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

HAYABUSA IRONMAN MARVEL BOXINGGLOVES


Verkrijgbaar in 16oz


De Hayabusa Iron Man Bokshandschoenen zijn echt uniek!

Deze limited edition is geïnspireerd op de Marvel Series en dan vooral op de figuur Iron Man. Deze bokshandschoenen zijn ontworpen om de mechanische componenten en het iconische ontwerp van het Iron Man pak te weerspiegelen. De onderliggende basis van deze bokshandschoenen komt van de T3-handschoenen, zodat je de polssteun, handbescherming en comfort / pasvorm krijgt die je verdient.


De Hayabusa Iron Man Bokshandschoenen zijn gemaakt door ervaren ambachtslieden. Deskundig vakmanschap, hoogwaardige materialen, technieken en afwerkingen komen samen in deze geweldige bokshandschoenen. Natuurlijk is er veel aandacht uitgegaan naar de schuim samenstelling. Deze is zo ontworpen om te beschermen en om lang mee te gaan. Elke schuimlaag heeft een andere manier om slagkracht te absorberen en af ​​te voeren. De schuimstructuur loopt van je knokkels over de bovenkant van je pols om je te beschermen tegen blessures en je prestaties te verbeteren. Zodoende zijn je handen optimaal beschermd.


Ook zijn de Hayabusa Iron Man Bokshandschoenen voorzien van het volledig verstelbare Dual-X ™ sluitsysteem. Deze sluiting bestaat uit 2 klittenbandsluitingen zodat je de pasvorm van de Iron Man bokshandschoenen kunt aanpassen. Wil je het wat losser of juist wat strakker om de pols Het kan allemaal! Dit in combinatie met beproefde en geteste ergonomie zorgt voor een optimale pasvorm. Ook de bijzondere duimpositie draagt bij aan de meest comfortabele en veilige pasvorm op de markt.


Tot slot zijn de Hayabusa Iron Man Bokshandschoenen voorzien van een hoogwaardige XT2® zilveren binnenvoering. Het zilver in de binnenvoering heeft antibacteriële eigenschappen waardoor je handschoenen langer fris blijven ruiken. Natuurlijk is het wel zaak om gewoon bandages te blijven gebruiken.


SPECIFICATIES IRON MAN BOKSHANDSCHOENEN

• Toonaangevende polssteun
• Veelzijdige op maat gemaakte pasvorm door Dual-X ™
• Merkgebonden schuimsamenstelling
• Ultra duurzaam microvezelleer
• Geurbestendige antibacteriële voering
• **Certificaat van echtheid


LET OP: Omdat deze handschoen verkocht wordt met een certificaat van echtheid, kunnen wij na aankoop deze niet meer ruilen.
Zo bewaren wij de exclusiefheid van de handschoen.