HAYABUSA BOXING GLOVES CAPTAIN AMERICA MARVEL

€ 329,00
-16%
€ 275,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

HAYABUSA CAPTAIN AMERIKA MARVEL BOXINGGLOVES


VERKRIJGBAAR IN 16OZ


De Hayabusa Captain America Bokshandschoenen zijn echt uniek! Deze limited edition handschoenen zijn gebaseerd op de Marvel Series en dan vooral op de held Captain America. Met behulp van twee unieke handschoenen word Captain America zijn liefde voor zijn land goed weerspiegeld. Het ontwerp is gebaseerd op zijn unieke pak en zijn krachtige schild.


De Hayabusa Captain America Bokshandschoenen zijn gemaakt door ervaren ambachtslieden. Deskundig vakmanschap, hoogwaardige materialen, technieken en afwerkingen komen samen in deze geweldige bokshandschoenen. Natuurlijk is er veel aandacht uitgegaan naar de schuim samenstelling. Deze is zo ontworpen om te beschermen en om lang mee te gaan. Elke schuimlaag heeft een andere manier om slagkracht te absorberen en af te voeren. De schuimstructuur loopt van je knokkels over de bovenkant van je pols om je te beschermen tegen blessures en je prestaties te verbeteren. Zodoende zijn je handen optimaal beschermd.


Ook zijn de Hayabusa Captain America Bokshandschoenen voorzien van het volledig verstelbare Dual-X ™ sluitsysteem. Deze sluiting bestaat uit 2 klittenbandsluitingen zodat je de pasvorm van de Captain America bokshandschoenen kunt aanpassen. Wil je het wat losser of juist wat strakker om de pols Het kan allemaal! Dit in combinatie met beproefde en geteste ergonomie zorgt voor een optimale pasvorm. Ook de bijzondere duimpositie draagt bij aan de meest comfortabele en veilige pasvorm op de markt.


Tot slot zijn de Hayabusa Captain America Bokshandschoenen voorzien van een hoogwaardige XT2® zilveren binnenvoering. Het zilver in de binnenvoering heeft antibacteriële eigenschappen waardoor je handschoenen langer fris blijven ruiken. Natuurlijk is het wel zaak om gewoon bandages te blijven gebruiken.


SPECIFICATIES CAPTAIN AMERICA BOKSHANDSCHOENEN

• Toonaangevende polssteun
• Veelzijdige op maat gemaakte pasvorm door Dual-X ™
• Merkgebonden schuimsamenstelling
• Ultra duurzaam microvezelleer
• Geurbestendige antibacteriële voering
• **Certificaat van echtheid


LET OP: Omdat deze handschoen verkocht wordt met een certificaat van echtheid, kunnen wij na aankoop deze niet meer ruilen.
Zo bewaren wij de exclusiefheid van de handschoen.