GLUTAMINE DORIAN YATES

€ 15,15
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

WILT U DY NUTRITION BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!


GLUTAMINE DORIAN YATES


De glutamine is ontworpen om het meest overvloedige aminozuur van het lichaam na de training aan te vullen om het herstel van spierweefsel te verbeteren. Een versterkt immuunsysteem is ook van cruciaal belang voor een sneller herstel. In combinatie met Beta-Glucan verbetert L-Glutamine het natuurlijke afweersysteem van uw lichaam, versterkt het zijn netwerk van cellen, ondersteunende weefsels en organen die samenwerken om het lichaam te beschermen. Het eindresultaat is eenvoudig: train met een hogere intensiteit, vaker en herstel effectiever dan ooit tevoren - alleen wanneer The Glutamine deel uitmaakt van uw voeding na de training.


BELANGRIJKSTE VOORDELEN
4500 mg L-glutamine voor sneller weefselherstel
45 mg Beta-Glucan voor een versterkt immuunsysteem


DORIAN YATES OVER GLUTAMINE


Herstel staat bij elke sporter centraal als het gaat om het streven naar het bereiken van hun potentieel. Dit komt omdat hoe vaker u zich op een spiergroep met volle kracht kunt richten, hoe sneller u het proces kunt hervatten om de spieren te dwingen zich aan te passen aan nieuwe stimuli. De beperkende factor hierbij is glutamine; je kunt niet met intensiteit trainen zonder het meest voorkomende aminozuur van het lichaam aan te vullen. We hebben het simpel en snel gehouden: Glutamine gecombineerd met een kleine hoeveelheid Beta-Glucan om het immuunsysteem te stimuleren, zonder toegevoegde smaken. Als je zo hard traint als ik wil, dan moet 1 portie onmiddellijk na de training verplicht zijn - geen excuses.


HOE HET WERKT


L-Glutamine is een aminozuur dat van nature in voedingsmiddelen voorkomt en door het lichaam wordt geproduceerd. Hoewel, deze 2 bronnen produceren een kleine hoeveelheid glutamine die snel wordt gebruikt na minimale lichamelijke inspanning. Het is bewezen dat L-Glutamine helpt bij het spierherstel na een training en zelfs de pijn vermindert die na een intensieve trainingssessie aanwezig kan zijn. L-Glutamine wordt gebruikt als brandstofbron voor immuun cellen, zoals de witte bloedcellen. Verder verbeteren van het immuunsysteem.

Beta-Glucan is een oplosbaar type vezel dat gedeeltelijk kan worden opgelost in vloeistoffen. Beta-Glucan verhoogt het immuunsysteem en de gezondheid van het hart door het verhogen van chemicaliën die infecties voorkomen en door het verlagen van cholesterol en triglyceriden. Beta-Glucan ook en fungeert als een bloedsuiker regulator.


HOE TE GEBRUIKEN


Meng 1 maatschep (~ 4,5 g) poeder met 250 ml koud water.


WANNEER TE GEBRUIKEN


Drink 1 portie direct na je training.

De Glutamine is perfect voor na de training en op rustdagen om het herstelproces te versnellen.

Netto gewicht: 300 g
Portiegrootte: schep (~ 4,5 g)
Portie per container: ~ 66
Smaken: Niet gearomatiseerd, zonder toegevoegde smaakstoffen


Waarschuwingen: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Gebruik geen van u allergisch bent voor een van de supplementen. Voedingssupplementen mogen geen vervanging zijn voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet. Gebruik niet als zwanger of verzorgend. Buiten bereik van jonge kinderen houden.