GABA HGH

€ 24,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!GABA HGH 150 GRAM


GABA, of Gamma-Aminoboterzuur, is een krachtig aminozuur dat voor het eerst werd ontdekt in 1883 in Berlijn. Het is eigenlijk geclassificeerd als een neurotransmitter, wat betekent dat het zenuwimpulsen helpt de synapsen (gaten) te passeren en beter te communiceren. GABA heeft een groot aantal positieve effecten op het zenuwstelsel en is een nuttig slaaphulpmiddel voor het slapen gaan, voor een goede, rustgevende slaap. Talrijke studies hebben aangetoond dat GABA het vermogen heeft om groeihormoonspiegels te verhogen, wat op zijn beurt de lipolyse kan verhogen.


AANBEVOLEN GEBRUIK

Neem 3-5 gram (1-1½ theelepels) gemengd in een glas water of sap. Het beste in te nemen voordat u gaat slapen en ten minste 45 minuten na de laatste maaltijd van de dag.


WAARSCHUWING: Het innemen van GABA kan een mild tintelend gevoel in het gezicht, nek en ledematen veroorzaken, evenals een kortademigheid. Deze symptomen zijn volkomen veilig en normaal en zouden slechts enkele minuten moeten duren voordat ze verdwijnen. Gebruikers die voor het eerst beginnen, moeten met een lagere dosis beginnen om de individuele tolerantieniveaus te beoordelen.

ALLERGIE INFORMATIE

Bevat geen veel voorkomende allergenen, maar wordt geproduceerd in een faciliteit waar wei, caseïne, soja en ei worden verwerkt.