DEXI BURN U.S.A. STACKER 2 EUROPE

€ 29,95
-27%
€ 21,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!


DEXI BURN U.S.A. STACKER 2 EUROPE

120 caps


De Amerikaanse tak van Stacker2 ontwikkelde het innovatieve Dexi-productgamma.

Dexi Burn, Dexi Omega en Dexi Flush.

Al deze producten zijn gemaakt om een ​​actieve levensstijl te ondersteunen met ingrediënten die buitengewoon natuurlijk zijn.

Dexi Burn is een voedingssupplement op basis van natuurlijke extracten verrijkt met probiotica .

De milde dosering cafeïne (175 mg) geeft je een kleine energieboost . Samen met de polyfenolen en EGCG uit groene thee, ginsenociden uit ginseng en CGA uit koffieboonextract helpen deze natuurlijke stoffen je ideale gewicht te ondersteunen .

Wat Dexi Burn onderscheidt van andere Stacker2-producten, is de aanwezigheid van probiotica.

De formule van Dexi Burn omvat niet minder dan vijf vormen van probiotica, met een CFU van minstens 5 miljard levende organismen, die zich kunnen vermenigvuldigen en een kolonie kunnen vormen. Dexi Burn is perfect als onderdeel van een gezondheidsbewuste levensstijl .


Waarschuwing

Hoog cafeïnegehalte (175 mg per portie). Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerd dieet. Dit product moet worden gebruikt in combinatie met een verstandig dieet en trainingsprogramma voor de beste resultaten. Bewaar op een koele, droge plaats en buiten bereik van kinderen. Dit product is niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar. Dit product is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van welke ziekte dan ook. Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Raadpleeg een deskundige als u ook andere supplementen en stimulerende middelen (zoals cafeïne) gebruikt. Niet gebruiken bij hart- of vaatziekte, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Overschrijd nooit de aanbevolen portie.