CREATINE DORIAN YATES

€ 19,95
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

WILT U DY NUTRITION BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!


CREATINE DORIAN YATES


INHOUD: 316 GRAM


De creatine is een unieke combinatie van 3 gram creatinemonohydraat, 3 gram tri-creatinemalaat en beta-alanine die uw kracht verhoogt, spiercontracties verbetert en het fysieke uithoudingsvermogen verhoogt tijdens de training. Deze dominante mix maximaliseert creatineconcentraties in werkende spieren, sleept meer voedingsstoffen naar je cellen en verhoogt de eiwitsynthese. De Creatine wordt gecomplimenteerd door Taurine om spiercontracties te versterken en een vitamine B-complex om uw energieniveau te verhogen. Het is wetenschappelijk bewezen dat minimaal 3 gram creatine per dag de fysieke prestaties verbetert in opeenvolgende bursts van korte, intensieve oefeningen zoals gewichtstraining en intervalcardio.


BELANGRIJKSTE VOORDELEN
6000 mg creatine voor meer herhalingen en uitgebreide spieropbouw
1000 mg Beta-Alanine voor langdurig spieruithoudingsvermogen
500 mg Taurine voor verhoogde bloedstroom voor grotere spierpompen en celhydratatie


FEEDBACK VAN DORIAN YATES
Met The Creatine was ons doel om de meest absorbeerbare creatineformule ooit in sportvoeding te produceren, een formule die de kracht maximaliseert en de algehele prestaties verbetert. We hebben dit bereikt door een subtiele dosis Beta-Alanine toe te voegen, naast Taurine en essentiële vitamines, om de vermoeidheid te verminderen en de krachtige effecten van creatine te complimenteren.


HOE HET WERKT
Creatinemonohydraat wordt al tientallen jaren gebruikt en bestudeerd. Het is effectief voor zowel spiergroei op korte als op lange termijn. Creatine stelt uw spieren in staat om energie te produceren tijdens zwaar tillen of intensieve training. Creatine speelt een belangrijke rol bij het signaleren van cellen, wat een betere verbinding tussen geest en spiermassa betekent. Het helpt ook bij het herstel en de groei van spierweefsel. Studies hebben aangetoond dat het de afbraak van eiwitten vermindert, wat betekent dat er meer eiwit wordt gebruikt om je spierweefsel te herstellen na lichamelijke inspanning. Creatine zorgt ervoor dat je het aantal reps in elke trainingssessie verhoogt, wat een sleutelfactor is voor spiergroei op de lange termijn. Creatine verhoogt ook de celhydratatie voor grotere spierpompen, die op hun beurt uw spieren ondersteunen om voller te worden.

Tri-Creatine-malaat verhoogt uw uithoudingsniveau, wat betekent meer training en een kortere tijd om te herstellen, waardoor elke training op een efficiëntere manier wordt omgezet om mager spierweefsel op te bouwen en de extra kilo's te verliezen. Het is ook de meest absorbeerbare vorm van Creatine, waardoor de Creatine een van de snel absorberende formules op de planeet is, zonder dat een laadfase vereist is.

Beta-Alanine is een beta-aminozuur dat voorkomt in vitamine B5. Beta-Alanine heeft een significante toename van de spiercarnosine aangetoond. Door een hoger niveau van carnosine te ontwikkelen, wordt het spierweefsel beschermd tegen oxidatie. Beta-Alanine verhoogt dus de prestaties door het uithoudingsvermogen van de spieren te vergroten.

Taurine heeft de eigenschap om de bloedstroom door het lichaam te verhogen. Taurine wordt ook door het lichaam gebruikt als antioxidant om de spiermassa te behouden tijdens intensieve trainingen. In combinatie hiermee kan het worden gebruikt als een ontstekingsremmer.

D-Pantothenate Calcium verbetert het natuurlijke metabolisme van het menselijk lichaam en geeft een boost aan de verwerking en verbranding van koolhydraten, eiwitten en vetzuren. Dit type vitamine wordt ook gebruikt bij de synthese van verschillende stoffen zoals cholesterol, lipiden en hemoglobine.

Vitamine B-complex (vitamine B-1, B-2, B-3, B-5, B-6 en vitamine B-12) worden gebruikt als katalysator voor het omzetten van voedingsstoffen in energie voor het lichaam.

Vitamine B1, ook bekend als Thiamin, bevordert de energieproductie van koolhydraten en vetten, waardoor het lichaam magere spiermassa ontwikkelt en geen vetreserve creëert. Vitamine B-1 kalibreert de normale functie van organen, zoals de hersenen en het hart. Vitamine B1 ondersteunt het zenuwstelsel door de extra energie te transporteren naar bepaalde delen van het lichaam die vaak meer energie nodig hebben, zoals spieren en hersenen.

Vitamine B2 helpt bij de opname van eiwitten, waardoor het niet meer uit het lichaam wordt geëlimineerd. Naast andere soorten vitamine B, helpt vitamine B2 bij het creëren en behouden van energievoorziening. Deze energie wordt gemaakt van vetten en andere oliën. Als gevolg hiervan wordt de spiermassa niet beïnvloed door katabolisme, terwijl ook de eiwitsynthese wordt verbeterd.

Vitamine B3 of Niacine is een vitamine die helpt bij de transformatie en opname van voedsel, voedingsstoffen en andere aminozuren in energie voor uw lichaam. Deze boost van energie kan je helpen je grenzen te verleggen en je in staat te stellen alles te geven wat je hebt tijdens de training. Vitamine B3 helpt ook het cholesterol te verlagen, de hersen- en huidfunctie te stimuleren en de gewrichtsmobiliteit te verbeteren.

Vitamine B5 of pantotheenzuur is een zeer belangrijke vitamine voor het dagelijks menselijk leven. Het kan nieuwe bloedcellen aanmaken, terwijl het voedsel ook in energie wordt omgezet. Door het voedsel om te zetten in energie, voorkomt vitamine B5 dat het lichaam de extra voedingsstoffen opslaat als vet, waardoor de stofwisseling wordt verbeterd. Door nieuwe bloedcellen te creëren, helpt het de zuurstofstroom door het lichaam, waardoor uw algehele fysieke uithoudingsvermogen verbetert.

Vitamine B6 is verplicht voor het menselijk lichaam om goed te functioneren, omdat het helpt bij de verwerking van suiker, vetten en eiwitten, wat zeer belangrijk is voor mensen die spiermassa willen toevoegen. Vitamine B6 wordt ook door het lichaam gebruikt om de ontwikkeling van hersenen, zenuwen en huid verder te helpen.

Vitamine B12 wordt gezien als een essentiële vitamine omdat het helpt bij het bestrijden van geheugenverlies, het verminderen van veroudering en een stemmingsboost biedt door het verhogen van energie, concentratie en algehele mentale functie. Het is aangetoond dat vitamine B12 het immuunsysteem verder helpt door het risico op verstopte bloedvaten te verminderen.


HOE TE GEBRUIKEN
Meng 1 flinke schep (1 portie) met 250 ml koud water

WANNEER TE GEBRUIKEN
Voor het sporten: drink 1 portie voordat u met lichamelijke inspanning begint.

Netto gewicht: 316 g
Portiegrootte: 1 flinke schep (8 g)
Portie per doos: 39
Smaken: LIME, CHERRY, GRANBERRY


Waarschuwingen: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet voor gebruik door personen jonger dan 18 jaar. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt als u hartziekten, schildklieraandoeningen, leveraandoeningen, nieraandoeningen, diabetes, hoge bloeddruk, terugkerende hoofdpijn, of een familiegeschiedenis van deze aandoening heeft, depressie of andere psychiatrische aandoeningen, glaucoom, moeite met plassen, prostaatvergroting, epilepsie. Raadpleeg een arts als u een monoamine-oxidaseremmer (MAO-remmer), antidepressiva of andere medicijnen, voedingssupplementen, geneesmiddelen op recept of zelfzorggeneesmiddelen gebruikt. Stop het gebruik twee weken voorafgaand aan de operatie. Gebruik niet als zwanger of verzorgend. Niet gebruiken als u allergisch bent voor een van de supplementen. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet. Beta-Alanine kan voor sommige personen een onschadelijk, tijdelijk tintelend gevoel op de huid veroorzaken. Gebruik geen product met alcohol.