C4 ULTIMATE CELLUCOR

€ 31,95
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!


Ultimate C4 CELLUCOR


INHOUD: 440 GRAM


Het is niet voor de zwakken.

Het is niet voor de weekend warrior.

Dit is voor degenen die geen limieten hebben in de sportschool. Degenen die niet bang zijn om te werken, zweten en bloeden voor hun volgende best.

Het is tot de rand gedoseerd met de krachtige ingrediënten waar je lichaam om smeekt.

Je zult de explosieve energie door je aderen voelen stromen terwijl je je voorbereidt voor de strijd in de sportschool. Deze maximale formule bevat ook een flinke dosis nootropics, stemmingsversterkers, pompversterkers en uithoudingsvermogenboosters om je tot de uiterste limiet te brengen.

C4 Ultimate daagt je uit om nog een rep aan te trekken, nog een set en om die zware dumbbell op te pakken waar je al weken aan denkt. Ben je klaar om te zien waar je uit bestaat? Bevat CarnoSyn® Beta Alanine, een aminozuur, dat wordt omgezet in een stof in je lichaam die carnosine wordt genoemd. Het is de enige gepatenteerde en klinisch bestudeerde vorm van beta-alanine waarvan is aangetoond dat het het uithoudingsvermogen van de spieren ondersteunt.


ingrediënten: L-Citrulline DL-Malaat, Carnosyn® Beta-Alanine, gemicroniseerd creatine monohydraat, watervrij betaïne, Nitrosigine® (inositol-gestabiliseerd argininesilicaat), polydextrose, arginine alfa-ketoglutaraat, taurine, antiklontermiddelen (siliciumdioxide en tricalciumfosfaat) ), Flavors, N-Acetyl-L-Tyrosine, watervrije cafeïne, zoetstoffen (Acesulfaam Kalium en Sucralose), Trinatriumcitraat, Rhodiola-extract (Rhodiola rosea), Vitaminen (Ascorbinezuur, Foliumzuur, Nicotinamide, Pyridoxal-5-fosfaat, Methylcobalamine), kleurstof (bèta-caroteen), cacao-extract (Theobroma cacao L.) (gestandaardiseerd voor theobromine), extract van Panax-ginseng.