BSN COMPLETE

€ 69,95
-14%

€ 59,95

Op voorraad

Beschrijving

BSN COMPLETE

3 producten voor €59,95

- Een Pre workout die je voor de training pakt

- Een Amino voor tijdens de training

- En een Rebuild voor te herstellen na de trainingN.O.-XPLODE Xtreme Energy Edge is het resultaat van BSN's wereldwijde zoektocht naar een unieke mix van ingrediënten om hun meest intense pre-workout ooit te leveren.

Botanicals zoals traditionele Chinese plantenextracten Euphoria Longana, Lindera Aggregata en Rhodiola Rosa zijn gecombineerd met cafeïne, beta-alanine, theanine en een Citrulline-blend om energie te ondersteunen en de focus in 1 lepel te vergroten.

Vitaminen B1, B6, B12, Niacine en Pantotheenzuur dragen bij aan een normaal energieleverend metabolisme.

Cafeïne draagt ​​bij aan verhoogde alertheid en verbeterde concentratie.


REBUILD EDGE

R3build Edge is ontworpen om je herstel na de training te helpen starten.

Deze spieropbouwende en krachtige formule bevat de 3 door sport geteste ingrediënten die je nodig hebt na een intensieve training in een handige stack-in-a-bottle.

Met 5 g Creatine, 5 g Glutamine en 4 g BCAA's, helpt R3build Edge je vandaag te herstellen, zodat je morgen verder kunt.


In de loop der jaren heeft BSN de supplementenwereld voorzien van een groot aantal nieuwe producten voor spieropbouw.


AMINO X

In hun onsterfelijke zoektocht om opwindende en innovatieve producten op de markt te brengen, hebben ze de nieuwste doorbraak in supplementen ontwikkeld met de langverwachte intrede van BSN in de vertakte aminozuurmarkt met Amino X - de eerste bruisende Instant BCAA uithoudingsvermogen en herstelagent. Amino X is ontworpen ter ondersteuning van: Eiwitsynthese / -anabolisme Glycogeen Resynthese Insuline Gevoeligheid Anti-katabolisme / spiersparend herstel van trainingssessies Musculaire uithoudingsvermogen Weerstand tegen spiervermoeidheid