BLACK BURN STACKER 2 EUROPE

€ 27,00
0%
€ 27,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!BLACK BURN STACKER


Black Burn is een meervoudig bekroonde vetverbrander! Het wordt zeer geprezen door eindgebruikers vanwege het krachtige effect en de resultaten die u op de schaal ziet. Deze formule voor gewichtsverlies is meer dan een miljoen keer verkocht en heeft mensen in heel Europa geholpen hun streefgewicht te bereiken. Of je nu kilo's wilt verliezen om je conditie te verbeteren of je bent aan het voorbereiden op een wedstrijd: Black Burn is je ideale ondersteuning en is bewezen effectief !


Dit is een hardcore Stacker: sterker dan ooit en zonder twijfel de beste en meest effectieve vetverbrander op dit moment. De onderzoeksresultaten bewijzen het!


De hoogtepunten van Black Burn

De sterkste vetverbrander in heel Europa

Extreme toename van de stofwisseling

Geeft energie en onderdrukt honger

Verlaagt uw lichaamsvet sneller dan ooit tevoren

Verlies tot 2 kg per week

Ontwikkel een keihard sixpack

De sterkste en meest effectieve vetverbrander op de markt vandaag!

Het grote verschil tussen Black Burn en andere vetverbranders

Zoals we eerder hebben uitgelegd, ligt de kracht van een effectieve vetverbrander in de kwaliteit van de extracten en in het vinden van een samenstelling die de verhoudingen tussen de ingrediënten optimaliseert. In de loop van de afgelopen 10 jaar hebben we enorme hoeveelheden kennis verzameld en deze toegepast in onze Black Burn-formule. Laten we als voorbeeld een relatief eenvoudig ingrediënt als cafeïne nemen. Door meerdere malen per dag 150 mg cafeïne te nemen, kunt u uw vetverbranding met 30% verhogen. Maar als u 300 mg EGCG (uit groene thee) en slechts een vleugje vitamine B12 zou toevoegen, geeft u uw vetverbrandingsinspanningen een extra boost en wordt vet 45% effectiever en sneller verbrand. Om te illustreren wat dit betekent, vertaalt dit zich in een extra 240 calorieën vet per dag, wat een extra kilo verloren vet per maand is. Deze extra vetverbranding wordt alleen bereikt door ingrediënten op de juiste manier te gebruiken. Met onze Black Burn zou uw vetverlies kunnen oplopen tot 8 kg per maand.

Als je die overtollige kilo's wilt kwijtraken en er super droog wilt uitzien, moet je ervoor kiezen de sterkste en meest effectieve vetverbrander op de markt te kiezen. Probeer onze Black Burn!


INHOUD: 120 CAPS 60 SERVINGS