BLACK BOMB DORAN YATES

€ 26,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

WILT U DY NUTRITION BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!


DORIAN YATES BLACK BOMBS


Blackbombs ™ is een drieledige benadering van vetverlies met de meest krachtige vetverbrandende ingrediënten die de wetenschap ooit heeft onderzocht. De wereldberoemde verbindingen breken vetcellen genadeloos af, zodat ze kunnen worden gebruikt als brandstof in de bloedbaan. Blackbombs ™ vernietigt het hunkeren naar en verbetert uw algehele humeur, waardoor u zich tussen de maaltijden tevreden voelt en gemakkelijk uw dieet volgt, naarmate u met de dag slanker wordt. Als het gaat om versnipperd raken, is Blackbombs ™ de enige oplossing om van een dieet een eenvoudig proces te maken. Ga niet nog een dag zonder je inspanningen voor vetverlies te verbeteren.


BELANGRIJKSTE VOORDELEN

800 mg Berberine en Capsicum voor ultieme vetverbrandingskracht
100 µg chroom voor een afnemende eetlust en onbedwingbare trek
200 mg teacrine en cafeïne om het energieniveau te verhogen

DORIAN YATES OVER BLACK BOMBS

"Blackbombs ™ is schoonheid. Een krachtige, allesomvattende Thermogene krachtpatser zoals je nog nooit eerder hebt gezien, die vet raakt vanuit elke denkbare hoek. Begin met het nemen van 2 tabletten per dag voordat u de tolerantie beoordeelt, en geniet van deze vetverbrandende transformator in al zijn potentie terwijl u met de dag slanker wordt.''


HOE HET WERKT

Berberine HCL maakt deel uit van de alkaloïde familie. Natuurlijk is de kleur geel en daarom zijn de Blackbombs ™ ook geel. Het werd door de geschiedenis heen gebruikt om verschillende medische problemen te behandelen. Berberine verbetert de afscheiding van de spijsverteringsklieren. Het stimuleert het lichaam op moleculair niveau en is een belangrijke component voor het reguleren van uw metabolisme. Studies hebben aangetoond dat Berberine de insulineresistentie verlaagt en de bloedsuikerspiegel verlaagt. Bovendien zal het de hoeveelheid glycolyse in de cellen verhogen, waardoor het lichaam suiker afbreekt.

Afgezien van die voordelen, zal Berberine de afbraak van koolhydraten vertragen. Kortom, dit proces geeft u van nature meer energie gedurende de dag.

Capsicum 8: 1 is een natuurlijk extract van de rode chili peper. Chilipeper verhoogt uw inspanningen voor vetverlies. Capsicum stimuleert de stofwisseling, stimuleert de vetoxidatie en verhoogt zo de snelheid waarmee vet in het lichaam wordt afgebroken. Het is bewezen dat het de eetlust vermindert, maar ook maagpijn en een opgeblazen gevoel vermindert door een natuurlijk ontstekingsremmend middel te zijn.

Teacrine heeft een cafeïne-achtige werking.

Teacrine stimuleert het zenuwstelsel en verbetert het bewustzijn en het energieniveau.

In tegenstelling tot cafeïne heeft Teacrine geen invloed op de bloeddruk. Het fungeert ook als een beschermer voor de lever en vermindert de schade die het veroorzaakt door stress. Wanneer geassocieerd met cafeïne, worden hun effecten wederzijds verhoogd.

Theobromine is een alkaloïde verbinding, van nature in cacao (chocolade). Theobromine werkt als een stimulerend middel, verbetert het zenuwstelsel door het bewustzijn te vergroten en de cognitieve vaardigheden te verbeteren. Het is medisch bewezen dat het de bloeddruk kan verlagen door vernauwde bloedvaten te verwijden. Afgezien daarvan kan Theobromine het algehele welzijn van de haard verbeteren door HDL-cholesterol te verhogen, beter bekend als 'goede cholesterol'.


Choline (als bitartraat) is een essentiële voedingsstof die nodig is voor de dagelijkse lichaamsfuncties en de algehele gezondheid, net als een vitamine B-complex. Choline helpt bij het verlagen van cholesterol uit uw systeem, voornamelijk het levergebied. Bovendien gebruikt het lichaam Choline om acetylcholine te produceren, een belangrijk type neurotransmitter, betrokken bij geheugen en spierbewegingen.

DL-Fenylalanine is een essentieel aminozuur en een bouwsteen voor eiwitten. Bovendien is het een belangrijk onderdeel bij het maken van neurotransmitters zoals dopamine en epinefrine. Als gevolg hiervan kunnen hogere niveaus van DL-fenylalanine uw humeur verbeteren, pijn verminderen en het algemene zelfvertrouwen en gruis verbeteren.

Cafeïne is een stimulans van het centrale zenuwstelsel en de meest gebruikte energiebooster ter wereld. Cafeïne fungeert als een stimulans voor de cognitieve acties en processen die het menselijk lichaam kan doorlopen. Het verbetert de concentratie, focus, motorische coördinatie en algehele reactietijd. Ook is aangetoond dat cafeïne de atletische prestaties voor duursporten verbetert.


Chroom (als picolinaat) is een soort mineraal dat van nature in veel voedingsmiddelen voorkomt. Chroom draagt ​​bij tot het metabolisme van macronutriënten en handhaaft de bloedsuikerspiegel op normale niveaus. Chroompicolinaat heeft de hoogste biologische beschikbaarheid van alle chroombronnen en het kan de bloedsuikerspiegel verbeteren door de reactie van het lichaam op insuline te verbeteren. Chroompicolinaat vermindert uw eetlust en stomp hunkeren naar, het helpen van de schaduw van het overtollige gewicht en vet.


HOE TE GEBRUIKEN

Blackbombs ™ is een geavanceerde formule. Begin met het eenmaal daags innemen van 2 tabletten met 250 ml glas koud water, bij voorkeur 's morgens. Neem 2 tabletten 's ochtends en 2 tabletten' s middags, uiterlijk 5 uur voor het slapengaan.


MEER INFORMATIE

Netto gewicht: 49,8 g
Portiegrootte: 2 tabletten
Doseringen per verpakking: 30
Smaken: Niet gearomatiseerd, zonder toegevoegde smaakstoffen
Waarschuwingen: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jongeren houden