AMINO LIQUID AMPULLEN MR BIG

€ 24,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!


AMINO LIQUID MR BIG


Inhoud: 20x 25ml ampulLEN

SMAAK: KERSEN
Waarom MR BIG AMINO AMPULLEN

-Hoogwaardige eiwitgrondstof

-Optimaal aminozuurprofiel

-Rijk aan BCAA's en essentiële aminozuren

-Snelle absorptie door vloeibare vorm

-Zeer laag vet- en koolhydraatgehalte

-Ideale prijs-kwaliteitverhouding

-Hoogste kwaliteit, exclusief gemaakt in Duitsland


Product Beschrijving:

Amino Liquid zijn aminozuren in vloeibare vorm, die vrije, essentiële aminozuren bevatten die sneller en gemakkelijker door het lichaam worden opgenomen dan eiwitten. Alle eiwitten (eiwitten) worden eerst door het lichaam afgebroken tot aminozuren voordat ze de spier kunnen leveren. De aminozuren in Amino Liquid daarentegen zijn direct beschikbaar voor het lichaam, waardoor de toevoer van spierweefsel wordt versneld.


Voor Mr. Big Amino is Liquid gemaakt van hoogwaardig wei-eiwit hydrosolaat.

Een optimaal profiel met vrije, essentiële aminozuren zorgt voor een optimale toevoer van de spier met belangrijke bouwstenen voor spieropbouw. Met een laag vet- en koolhydraatgehalte is Mr. Big Amino Liquid rijk aan BCAA's, vertakte aminozuren die niet zelf geproduceerd worden door het lichaam, maar moeten worden ingenomen met voedsel.


Mr. Big Amino Liquid is van de hoogste kwaliteit en wordt gemaakt in Duitsland. De beste inname en compatibiliteit zijn gegarandeerd, in drie smakelijke smaken. Net als al onze producten wordt Mr. Big Amino Liquid vervaardigd op farmaceutisch niveau en voldoet hij uiteraard aan de vereisten van International Food Standard (IFS), ISO 9001: 2000 en wordt hij geregeld volgens het Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) -systeem.


gebruik

Dosering & voorbereiding

Drink 25 ml of ongeveer 2 eetlepels Amino Liquid puur of verdund met water.

Aanbevolen tijd

Voor het beste resultaat 's ochtends voor het ontbijt en' s avonds voor het naar bed gaan. Neem bovendien een dosis vóór de training. Door de snelle en gemakkelijke absorptie van de aminozuren is een optimale toevoer van het lichaam met de bouwstenen die nodig zijn voor spieropbouw verzekerd.