7 PHENYSTACK STACKER 2 EUROPE

€ 26,95
-7%
€ 24,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

WILT U DIT PRODUCT BESTELLEN?


NEEM SNEL EEN KIJKJE OP WWW.GYMDISCOUNTER.COM


VIA WWW.MADIOSPORT.NL WORDEN GEEN BESTELLINGEN MEER VERWERKT!STACKER EUROPE

7-Phenyl Stack


Stacker2 vetverbranders zijn wereldwijd bekend als de meest populaire en meest krachtige vetverbrander die er is! NVE Pharmaceuticals voegt nu een beetje extra toe, met een verbeterde samenstelling van zijn bestseller 7-PhenylStack. Dit zal krachtiger en effectiever zijn in vergelijking met de oude versie van 7-PhenylStack!

NVE werkte gedurende twee jaar aan deze formule. Het resultaat is iets dat tot voor kort onmogelijk werd geacht: een extreem krachtige compositie, vrij van ephedra, vrij van yohimbe, maar met vetverbrandende eigenschappen en metabolismeverhogende extracten die gerekend worden tot de sterkste ter wereld! Het is ongelofelijk wat 7-PhenylStack bereikt.

Het is de gemakkelijkste manier om spectaculair snel gewicht te verliezen.


Hoe werkt deze verbeterde versie van 7-PhenylStack?
Uniek aan 7-PhenylStack zijn de extracten, die door middel van de gepatenteerde microchip4-technologie gemakkelijker in het lichaam te assimileren zijn.

De werkzame stoffen worden snel in het lichaam opgenomen en daarom werkt deze Stacker sneller, effectiever en heeft meer kracht dan welke andere vetverbrander dan ook.

Deze versie van 7-Phenylstack bevat ingrediënten die zijn geanalyseerd door de EFSA en waarvan is aangetoond dat ze een positieve bijdrage leveren aan het vetmetabolisme en de gewichtscontrole.


De gebruikte extracten - choline, garcinia cambogia en groene thee (met maar liefst 60% polyfenolen) - worden door NVE zelf geteeld en garanderen de kwaliteit die u van deze originele Stacker mag verwachten.

Kenmerken van 7-Phenyl Stack
-Het vertrouwde STACKER-gevoel duurt nog lang voort
-Een zo hoog mogelijke stofwisseling - je voelt het!
-Snelle en krachtige vetverbranding
-Extracten met een bewezen positief effect op het lipidemetabolisme
-Gepatenteerde MicroChip4-technologie, verbeterde assimilatie