Kre Alkalyn Performance


Kre Alkalyn Performance

Op voorraad

Oude prijs 28,28 €
22,50
U bespaart 20 %


Kre alkalyn

Dit is een gebufferde vorm van creatine en verandert niet in creatinine wanneer het aan een vloeistof wordt toegevoegd. Het voorkomt de omvorming tot creatinine alvorens het de spier heeft bereikt. De gebufferde alkaline heeft een pH-waarde van meer dan 12.0 waardoor het perfect stabiel blijft in water, fruitsap of in een normale vloeistof. Hierdoor kunnen we ook verzekeren dat dit supplement integraal het maagsysteem passeert en de bloedbaan ingaat om nadien naar de spieren te worden getransporteerd. Resultaat: Verhoogde opname en beschikbaarheid. Je kan meer resultaat verwachten met een kleinere inname.

De neveneffecten zoals bij gewone creatine zijn niet meer van toepassing: geen opgeblazen gevoel, geen vochtretentie en krampen worden geëlimineerd.
Kre-Alkalyn Xtreme is een gebufferde vorm van creatine en verandert niet in creatinine wanneer het aan een vloeistof wordt toegevoegd. Het voorkomt de omvorming tot creatinine laat je tevens toe om intenser te sporten en je spieren te beschermen tegen overvloedige melkzuurophoping gedurende de training of de wedstrijd.

Gebruiksadvies: Neem 3 à 4 capsules 1 uur voor het sporten met veel water. Geen laadfase nodig.
Verpakking:         Pot met 120 capsules

 

Blader ook door deze categorieën: Creatine, Startpagina